Bibliotheek

Een overzicht van mooie boeken en daarover een korte review over het boek.

Under construction
Deze zal geleidelijk worden aangevuld.

Klará Marková Fairy Miracles/Milované Něžnosti

Fairy Miracles/Milované Něžnosti van Klára Marková


Tekst volgt...

Lees meer

Klará Marková Tenderful Enchantments/Néhyplné Carovmosti

Tenderful Enchantments/Něhyplné čarovnosti van Klara Markova

Dit is het tweede boek wat Klára Marková in september 2017 heeft uitgebracht.

Ook dit heerlijk boek heeft weer heel veel sprookjesachtige tekeningen voor jouw in petto. Het boek is dikker dan het eerste boek, dus nog meer kleurplezier.

Het zijn weer allemaal nieuwe tekeningen, met vooral elfjes, boomwoningen, vlinders, maar ook een hondje, konijntjes wat poezen, bloemen, flesjes en nog veeeeeel meer moois om je fantasie de vrije loop te laten.

De omslag is van dezelfde kwaliteit als het eerste boek, deze keer blauw van kleur met een mooie tekening met gouden opdruk erin verwerkt.

De boek-rand is van een ander materiaal en met gouden letters is de titel en de naam Klára Marková erop gedrukt. Ziet er echt heel mooi uit.

De achterkant heeft weer een ingekleurde tekening uit het boek met gouden opdruk.

Het papier is een waar geest van herkenning...precies hetzelfde crèmekleurige papier is in deel 1 en beide versies verwerkt. Het boek komt van dezelfde drukkerij en is daarom van dezelfde kwaliteit. Mag ik wel zeggen, heerlijk papier.
Voor elk medium geschikt, doordat het wat dikker is en enkelzijdig gedrukt.

Aan de andere kant staat een klein tekeningetje, die hoef je niet te kleuren, maar het mag wel! Al met al iets waar ik heel blij van wordt.

Flipthrough:
youtu.be/_39pVT1Mk7w

Dit boek is ook te koop via de facebookpagina Kleurfanaat! Stuur een persoonlijk bericht aan Tonnie van Wijk voor meer informatie en aankoop. 📚🎨🍀

© Made by Sammie


Lees meer

Klará Marková Magical Delight/Carovné Lahodnosti

Magical Delight/Carovné Lahodnosti van Klára Marková

Dit is het eerst boek wat de uit Tsjechië afkomstige en woonachtige Klára Marková in 2016 heeft uitgegeven.

Dit prachtige sprookjesachtige boek staat bomvol met prachtige tekeningen van bloemen, bomen, kastelen, huisjes, paddenstoelen, elfjes en beesten.

De omslag is supermooi, mooie kwaliteit en met een gedeeltelijke gouden opdruk. De boek rand heeft een mooie goudkleurige opdruk met de naam van Klára en de titel in het Tsjechisch.

Het papier is heerlijk dik en wat crèmig van kleur, de tekeningen zijn eenzijdig bedrukt, waardoor je met alle materialen in dit boek kunt kleuren. Achterin zitten een paar pagina's met 'deurtjes', deze kun je kleuren, uitknippen en dan op de betreffende pagina inplakken, zodat je een twee dimensionale pagina krijgt.
Als bonus zit er een -voor jezelf nog in te kleuren- boekenlegger bij.

Flipthrough:
youtu.be/HDmA4BR8XG8

Dit boek is te koop via de facebookpagina Kleurfanaat! Stuur een persoonlijk bericht aan Tonnie van Wijk voor meer informatie en aankoop.

© Made by Sammie

Lees meer