Wie ben ik?

Mijn naam is Sammie en ik ben eind 2016 begonnen met kleuren voor volwassenen. Rond dezelfde tijd ben ik lessen met brushletteren gaan volgen.

Het eerste boek dat ik ooit gekocht heb was Mijn Wonderlijke Wereld nummer 1 van Masja van den Berg en mijn eerste potloden waren het Schildpadblik van Bruynzeel.
Inmiddels ben ik helemaal in mijn comfort zone met de zachtere potloden, eigenlijk de duurdere merken, deze hebben mooi en veel
pigment en blenden heerlijk. Zowel droog als nat kun je met deze potloden blenden.

Verder ben ik een kleur-hamsteraar en verzamel kleurmaterialen en kleurboeken, vooral dat laatste heeft mij de groepsbuy's gebracht.
Ik koop kleurboeken in bij buitenlandse artiesten en kan zo de boeken goedkoper aanbieden dan bijvoorbeeld op Etsy.
Op dit moment heb ik contact met Artiesten uit Rusland & Polen en er komen er steeds meer bij.
Mijn voorkeur voor boeken is ook veranderd van mandalas en goedkope boeken, naar de duurdere mooiere boeken, pdf boeken en gezichten.

Daarnaast ben ik in 2018 begonnen met het combineren van brushletteren en tekenen en sindsdien heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld.
En ben ik met de gepersonaliseerde Anti-diefstal kaartjes en de boekenleggers begonnen, deze maak ik op bestelling en verkoop ze.

Verder beheer, ben ik mede-beheer of moderator bij verschillende Facebook groepen, waaronder
Kleuren voor Volwassenen, Kleurfanaat, Colored by...You! en Ik ben een Kleur-hamster.
Ook ben ik actief in verschillende artiest Facebook groepen, zoals o.a.:
Hanna Karlzon Coloring Fans, Inky Colorists - Edwina McNamee, Mariola Budek Official Coloring Group en De Nederlandse Nadiya Vasilkova fangroep.

Vanaf augustus 2018 tot en met mei 2019 ben ik lid geweest van het Derwent Colourstock Designteam en heb daar twee keer per maand een
stap-voor-stap foto overzicht met kleurnummers gemaakt en deze zijn nog terug te vinden op de Derwent Colourstock Facebook pagina.