BBNC | MUS

MUS Creatief is het creatieve en cadeau-imprint van BBNC uitgevers. MUS staat voor kwaliteit, trendy en onze producten onderscheiden zich door hun look & feel. De meeste bekendheid heeft MUS vergaard met Mijn bullet journal-serie, maar ook op het gebied van cadeauboeken is MUS koploper. Denk bijvoorbeeld aan 999 vragen aan jezelf en Elke dag een vraag. Met het fonds willen wij een zo’n breed mogelijk publiek bereiken. Interactie met de lezer en gebruiker van onze boeken staat bij ons hoog in het vaandel en via die weg proberen wij continu ons aanbod te optimaliseren en te verbeteren. Al onze producten worden op duurzame wijze geproduceerd en hebben een aantrekkelijke prijsstelling.

(Bron: MUS Creatief)

Voor mij en deze website is MUS Creatief vooral bekend van de Kleurboeken, alles wat met journallen te maken heeft en Creachick producten.

Inmiddels heeft MUS Creatief een eigen verkoop website voor alle kleurboeken, Art- & Bullet Journals, Creachick producten en nog veel meer!

Klik op de foto voor meer informatie over de artiest of om naar de recensie pagina te gaan. Kijk voor meer recensies over de Mijn Bullet journal serie hier.

Creachick (Maris)
Creachick Kleurboek

Hanna Karlzon
Juwelenkistje
Soulmates

Johanna Basford
Teken je eigen…
Magische Jungle
Evi en de kleurrijke vlinder

Julia Woning
Workshop Panpastel
Art Journal by Julia Woning

Mandala
HEEMK
Magische Mandala’s
Black Edition

Maria Trolle
Flora & Fauna
Luna

Masja van den Berg
From Holland with love
Kleuren op nummer

Spiropuzzels
Superflex 90’s
Cat Querkles

Colormetrics

Kleuren op nummer 4-6
Astrologie Kleurboek
Dot to Dot 1-2 Pocket
Cirkel van het leven

Geef een antwoord