PaperPassion 2022

Kleuren voor Volwassenen staat aankomende PaperPassion in de Koepelhal te Tilburg! Daar bedoel ik dus mee dat ik op de PaperPassion beurs sta!

Op 5 en 6 augustus 2022 staat Kleuren voor Volwassenen samen met Masja van den Berg en met de kleurmaterialen van Faber Castell op de PaperPassion beurs.
Daar geeft Sammie kleuren voor volwassenen workshops en demonstraties met Faber Castell kleurmaterialen. Onder andere Polychromos, Albrecht Dürer en Goldfaber komen voorbij, daarnaast nog veel meer.

Je kunt meedoen met de kleuren voor volwassenen workshop, die elke dag worden gegeven en tussendoor demonstreert Sammie nog veel meer Faber Castell producten.

Workshop:
Bij deze workshop geeft Sammie uitleg over de materialen die wij gebruiken, het blenden, lagen kleuren, aquarellen en hoe kleur je nu bijvoorbeeld schaduwen. Daarnaast mag je alle vragen stellen die je hebt over kleuren voor volwassenen en mag je zelf aan de gang om de verschillen tussen de potloden uit te proberen.
Je zult in de workshop tijd helaas niet de hele kleurplaat af krijgen, maar die mag je na de workshop meenemen om thuis af te maken.

Naast workshops verkopen wij ook allerlei soorten Faber Castell kleurmaterialen, zowel de gewone potloden, aquarelpotloden als de stiften, brush pennen en aquarel markers nemen wij mee. Voor ieder wat wils tegen mooie aanbiedingsprijzen.

Naast de workshops en de verkoop van kleurpotloden en andere kleurbenodigdheden is Masja van den Berg ook van de partij en verkoopt daar haar prachtige kleurboeken, zowel voor beginners als gevorderden een waar feest om in te kleuren. Als je meedoet met een workshop zul je een prachtige kleurplaat in mogen kleuren van Masja van den Berg.

Onder andere de volgende titels zal Masja van den Berg meenemen:
Masja’s Mandala’s Kleuren op nummer
Masja’s Mandala’s
Masja’s Mandala’s deel 2
Masja’s Mandala’s Spring

Masja’s Mandala’s Kleuren op nummer

Als er meer informatie beschikbaar is, zal deze pagina ge-update worden met details…Voor deze beurs zijn er ook nog tickets beschikbaar! Deze kun je hier aanschaffen.


Volg Kleuren voor Volwassenen op de socials, zoals FacebookInstagram en Youtube
Volg Masja van den Berg op Facebook
Volg Faber Castell op Facebook
…en mis nooit meer mooie winacties of leuke updates, nieuwe producten of kleurboeken!

27 juni 2022

Geef een antwoord