Eigen werk

Gepersonaliseerde Anti-diefstal kaartjes en Gepersonaliseerde Boekenleggers

Deze kaartjes ontwerp en maak ik met de hand speciaal voor jou. Elk kaartje of boekenlegger is uniek.

Wat zijn Anti-diefstal kaartjes ?
Anti-diefstalkaartjes kun je op je kleurplaat leggen voor je een foto maakt, dan heb je gelijk een vast ‘watermerk’ en is jouw kleurplaat moeilijker te ‘stelen’.
Het komt namelijk regelmatig voor dat iemand tekeningen van een ander zo mooi vind, dat diegene ze opslaat en dan als die van hem/haar laat zien op andere groepen en websites. Daarom ben ik deze kaartjes een paar jaar geleden gaan maken.

Voor de kaartjes kun je een naam doorgeven, er zijn ook een aantal verschillende vormen kaartjes om uit te kiezen. De naam schrijf ik in brushlettering je naam op het kaartje en daarna maak ik er een tekening omheen.
Voor de bloemen kun je kiezen uit kleuren die jij leuk en mooi vindt, zoals roze, blauw, paars, rood, oranje etc. Verder komen er altijd de kleuren
groen en geel in voor (blaadjes en hartjes van de bloemen)
Eventueel kun je er nog wat in blokletters bij laten zetten, zoals Made by of Colored by of W.I.P. (dit betekent Work In Progress oftewel Werk In Uitvoering).

De kaartjes zijn niet ingeseald en worden geleverd met een kunststof opbergzakje. Inmiddels bestaat de mogelijkheid ook ingesealde kaartjes te bestellen, deze kun je selecteren in de webshop.

De Boekenleggers worden voorzien van je naam in brushlettering en daarnaast ook bloemen. Ook hier kun je kiezen uit een kleuren combinatie.
De boekenleggers worden ingeseald.

Ga naar de webshop voor meer informatie.

Februari 2018

Geef een antwoord