Mijn Art Journal | Sjablonen

Deze sjablonen heb ik gekregen van BBNC Uitgevers / MUS Creatief voor een recensie. Inmiddels heb ik al een aantal verschillende projecten er mee gedaan. Dit zijn mijn bevindingen.

De sjablonen: 
In het pakket zitten 15 sjablonen, 20 x 20 cm groot, zeer goed materiaal, goed schoon te maken en erg stevig. De uitsparingen zijn echt heel goed, zodat je een mooi resultaat krijgt als je het sjabloon er weer af haalt.

De set met 15 sjablonen

In het pakket zitten de volgende 15 vormen:
3x vormen, repeterende vormen zoals strepen en vakken. 
1x Bloemen 3x Bladeren 2x Mandala vormen rond 4x Mandala vormen vierkant 2x Rondjes

Voor mijn eerste project heb ik de ronde vormen gebruikt in combinatie met PanPastel op een kleurplaat van Creachick, die ik eerst met Derwent Coloursoft heb ingekleurd.
Eerst heb ik de PanPastel over de gehele achtergrond opgebracht en daarna heb ik het sjabloon erop gelegd en wat er in het rondje zat uitgegumd.

Voor mijn tweede project heb ik met Acrylverf de achtergrond gekleurd, daarna met de sjablonen bloemen en rondjes nogmaals met andere kleuren eroverheen gesponst. 

Daarna heb ik een kleurplaat van Julia Woning (Dikke Dames Zomertijd) gekleurd met Derwent Lightfast en deze uitgeknipt om vervolgens op mijn ondergrond te plakken. En heb ik er ook nog stempels op gestempeld.

Ook heb ik op een ondergrond wat sjablonen uitgeprobeerd met witte verf, deze kan ik nu gebruiken voor een achtergrond in mijn Art journal of uitscheuren en stukjes er van gebruiken.

Conclusie: 
Echt hele stevige en mooie sjablonen, goede kwaliteit en mooi strak uitgesneden. Goede afmeting en scherpe en vormen.

Met dank aan BBNC Uitgevers / MUS Creatief voor het opsturen van deze mooie sjablonen, ze zijn geweldig!

17 Juni 2019

Geef een antwoord