Over


Eigen tekeningIedereen is anders, iedereen kleurt anders en alles is mooi!

Sammie

Mijn naam is Sammie en ik ben eind 2016 begonnen met kleuren voor volwassenen. Rond dezelfde tijd ben ik lessen met brushletteren gaan volgen.

Het eerste boek dat ik ooit gekocht heb was Mijn Wonderlijke Wereld nummer 1 van Masja van den Berg en mijn eerste potloden waren het Schildpadblik van Bruynzeel.
Inmiddels ben ik helemaal in mijn comfort zone met de zachtere potloden, eigenlijk de duurdere merken, deze hebben mooi en veel pigment en blenden heerlijk. Zowel droog als nat kun je met deze potloden blenden. Mijn go-to merk voor kleurmaterialen is sinds mijn eerste set Faber Castell Polychromos hetzelfde. Faber Castell is een fantastisch merk, met vele soorten kleurmaterialen en ook verschillende prijs klassen.

In een korte tijd heb ik alle informatie wat met kleuren voor volwassenen te maken heeft opgenomen als een spons en ben inmiddels een vraagbaak geworden voor veel mensen. Ik weet echt nog niet alles en leer graag en snel, elke dag nog…

Verder ben ik een kleur-hamsteraar en verzamel kleurmaterialen en kleurboeken, vooral dat laatste heeft mij de groepsbuy’s gebracht.
Ik koop kleurboeken in bij buitenlandse artiesten en kan zo de boeken goedkoper aanbieden dan bijvoorbeeld op Etsy.
Op dit moment heb ik contact met Artiesten uit Rusland & Polen en er komen er steeds meer bij.
Mijn voorkeur voor boeken is ook veranderd van mandalas en goedkope boeken, naar de duurdere mooiere boeken, pdf boeken en gezichten.
Kijk op de webshop voor de huidige groepsbuy’s.

Daarnaast ben ik in 2018 begonnen met het combineren van brushletteren en tekenen en sindsdien heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld.
En ben ik met de gepersonaliseerde Anti-diefstal kaartjes en de boekenleggers begonnen, deze maak ik op bestelling en verkoop ze.

In 2020 heb ik het tekenen ontdekt en inmiddels heb ik al heel wat zelf getekend. Zoals een kat, hond, meisje en gezichten. Maar ook landschappen, vogels, tulpen en nog veel meer.

Verder beheer ik verschillende Facebook groepen, waaronder Kleuren voor Volwassenen (overgenomen mei 2019), Kleurfanaat (medebeheer), Colored by…You! en Ik ben een Kleur-hamster.
Ook ben ik actief beheer in verschillende artiest Facebook groepen, zoals o.a.:
Hanna Karlzon Coloring Fans, Inky Colorists – Edwina McNamee, Mariola Budek Official Coloring Group en De Nederlandse Nadiya Vasilkova fangroep.

Vanaf augustus 2018 tot en met mei 2019 ben ik lid geweest van het Derwent Colourstock Designteam en heb daar twee keer per maand een stap-voor-stap foto overzicht met kleurnummers gemaakt en deze zijn nog terug te vinden op de Derwent Colourstock Facebook pagina.

1 Juni 2016